Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
wikileaks en indymedia... 
MM - 04.12.2010 05:29

Het is bekend dat lekken van geselecteerde info, politieke en finianciele doelen kan dienen en daartoe veelvuldig gebruikt wordt.

De gelekte info is echter van weinig belang, behalve dat de weredlbevolkind iets meer inzicht krijgt, 'maar niet creme de la creme' (best of the best).
Ben eigenlijk meer geinteresseerd over de voorkennis en andere doofpotten voor en rond 911, evenals het bewerken en manipuleren van de NLse politiek
rodn de beruchte verkiezingen van 2002. Tot nog toe niets over de echt belangrijke zaken. En dat zijn echte geheimen die hoger geclassificeedr zijn met veel minder mensen die er toegang tot hebben en soms is er moedwillig niets gedocumenteerd, maar zijn het afspraken binnenskamers.

Er zijn diverse verschillende bronnen die menen dat het lekken van wikileaks niet geheel onafhankelijk is. Zelfs de Fox News gecoverde/gemaakte nep rechtse flapdrol burgerbeweging, noemt nu plotseling alle connecties rond wikileaks en komt met verschillende personen verbonden aan/rond wikileaks steeds uit op Soros. Soros is de rechterhand van Rothschild en nauw verbonden met Oranje, Windsor, B'nai Brith joodse vrijmetselarij en de Scottish Masonry. Ook kan je dit de Rhodes Scholar / Oxford connection noemen i.t.t. de Skull & Bones Amerikaanse vrijmetselarij.

Beiden zijn als slecht en anti-democratische op geldroof uitzijnde netwerken te beschouwen. Maar 'onze' Europese samenzweerders zijn iets meer gericht op wat er onder het volk speelt. En daar spelen ze mee (want het volk moet het vooral niet voor het zeggen krijgen).

Overigens ben ik van mening dat Indymedia hervormt moet worden naar nieuwe technische mogelijkheden van deze tijd. In plaats van vele artikelen die de banden van wikileaks met anderen aan zouden moeten tonen en in vele wereldtalen, kan deze feitelijke info beter in een enkele wiki pagina met een vertaling naar andree talen. De wiki kan met nieuwe info steeds aangepast worden, i.p.v. dat men tig artikelen moet uitpluizen om uit te vinden wat er aan de hand is.

Maar goed, daar gaat dit artikel hier niet over. Er is info van belang die niet uit een zeer discutable hoek komt (neo-Nazis, noem maar op) en die wordt door een terroristische en repressieve staat aangevallen. Goed dat de technici van Indymedia hier snel op gereageert hebben met een mirror-site. Maar ik ben van mening dat er veel meer gediscussieerd en onderzocht en ook geinvesteerd moet worden in alternatieve infrastructurem om voorbereid te zijn op de toekomst. Noemand weet wat er morgen gebeurd. Er knalt ergens een atoombom en niemand weet wie het gedaan heeft, maar vervolgens is er Martial Law en een 3e wereldoorlog. Internet gaat plat, vooral sites als Indymedia en Wikileaks. Ook alle mirrors. De aanval die we nu zagen op wikileaks, is daarbij slechts kinderspel bij wat deze Dark Force aan mogelijkheden op de plank heeft liggen.

Ondertussen wacht ik de 2e Kamer af, of er een motie komt om de USA op de lijst van terroristische staten te zetten. Maar realistisch; democratie heeft in Nederland ook nog nooit gewerkt.
Irrelevant?? 
NN - 03.12.2010 23:49

wat mij betreft is bovenstaande aanvulling totaal irrelevant en off topic.
wat maakt ons het uit hoe de populisten van geenstijl/powned over wikileaks denken??
Verwijdering? ook van mijn eigen aanvulling trouwens
moordenaar 
ja - 09.12.2010 13:54

Ik zou niet graag met deze seriemoordenaar vergeleken worden.
Cheassange 
Wikideviki - 09.12.2010 00:29




The revolution will be leaked!!!
insurance 
GEEN-IDee - 05.12.2010 12:00

Het is niet praktisch om wanneer je wordt opgepakt al je kruit te verschieten.
Los daar van is er gezegd dat wanneer er iemand van hun wordt vermoord dat de documenten vrij komen en niet wanneer hij wordt opgepakt.
Een goede tip zou zijn de informatief te verspreiden over meer dossiers en eerst goed te lezen wat hij heeft gezegd.
Censuur Indymedia 
nn - 08.12.2010 15:29


Wel een mirror plaatsen maar tegelijkertijd berichten van Wikileaks censureren. Zoals dit bericht  http://www.indymedia.nl/nl/2010/12/72062.shtml

mmmm.... Ik vraag me af wat de achtergronden zijn van redactie van Indymedia... Islamitisch... AIVD....?????/

Website: http://www.wikileaks.ch/cable/2009/11/09JEDDAH443.html
 
"Irrelevant??" 
MM - 04.12.2010 08:02

Reactie op wat nu in de ruispagina staat:

"wat maakt ons het uit hoe de populisten van geenstijl/powned over wikileaks denken??"

Afgezien van dat het wel nieuws is in het topic hier in het kader van mirror sites...

...is het m.i. van groot belang om het licht progressive pro-democratie en anti-corruptie deel van burger rechts tot midden, terug te winnen van de gemaakte anti-burgerrechten beweging van groot-leider blondie trekpop Wilders.
EveryDNS & Amazon.com steunt terroristen 
MM - 04.12.2010 00:45

EveryDNS en Amazone hadden nu juist de USA staat aan moeten klagen wegens terrorisme en voor hun aangevallen klanten op moeten komen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.