Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Troll alert 
NN - 26.09.2010 11:26

Obvious
Obvious

Ja, er waren een paar dronken mensen, maar de meesten hielden het bij gezellig een biertje of helemaal niks. Iemand die vertrekt omdat ongeveer 1 promille van de mensen op de Dam dronken waren en geen oog had voor de vastberadenheid van de 99,999% mensen die daar in de gietende regen stonden om hun punt te maken is van kwade wil.
damslapen in de regen 
Paulusma - 26.09.2010 00:20

© Schrijver
© Schrijver

Beetje vreemd om alsnog te gaan protesteren tegen een wet die reeds de eerste kamer gepasseerd is, en dus definitief is. Lijkt me een duidelijk signaal naar de krakers dat hun acties niet langer gewenst zijn door de meerderheid van hardwerkend Nederland. Niets meer aan te doen, over en uit. Terug naar Polen of Baskenland. Maar gelukkig regent het en zullen er in de loop van de nacht nog de nodige buitjes vallen. De politie staat ook al klaar om in te grijpen dus het kan nog gezellig worden op de dam.



Website: http://www.buienradar.nl
 
triest! 
soep - 26.09.2010 10:53

lekker bezig geweest kinders, een protest is een protest en geen kinderfeestje. Maar goed, als dit de indruk is die jullie willen achterlaten dan komt het helemaal goed met het kraakverbod.....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.