Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
racistische crap 
NiNi - 25.08.2009 21:58

kan die racistische kitsch van gerard reve onmiddelijk naar de prullenbak gedeporteerd worden? alvast bedankt
tsja.... 
nn - 27.08.2009 18:59

..voor een flyer actie heb je niet 100 mensen nodig.
uch uch 
nn - 31.08.2009 11:16

hoi victor,

allereerst wil ik je erop wijzen dat indymedia geen discussieforum is maar ik voel me toch zwak genoeg om deze regel te overtreden en even iets te zeggen. Je denkwijze in je reactie is racistisch. Je gaat ervan uit dat de toegevoegde waarde van "allochtonen" in iets specifieks moet zitten (en je wil graag dat mensen datgene opnoemen) maar allochtonen op zo'n manier als een groep wegzetten vind ik racistisch. Elke allochtoon is een individu en draagt op een andere manier bij aan de samenleving net zoals ieder ander mens doet. Sommige allochtonen dragen ook totaal niets bij, net zoals sommige autochtonen... het zijn eigenlijk net mensen die allochtonen... (dat was sarcastisch bedoeld voor de zure pruimpjes onder ons). Maar zelfs (en juist) het feit dat je even een opsomming wilt wat "de allochtoon" bijdraagt wat niet in geld uit te drukken is is racistisch. Zullen we nu stoppen met discussieren en de bijdrage van victor en die van mij naar de prullenbak kieperen?
openheid? 
nn - 27.08.2009 14:32

Waarom is deze aktie niet in openheid aangekondigd? Het ziet er uit als een strijdbare open aktie, waarom dan niet gewoon van tevoren mensen oproepen om te komen?

Beetje jammer dat zelfs bij dit soort vreedzame ludieke protesten blijkbaar alleen mensen 'binnen de scene' welkom zijn, erbuiten word totaal niet gemobiliseerd wat erg jammer is want samen bereik je veel meer...

Niemand ligt wakker van 45 activisten, echte veranderingen bereik je met massa's mensen, hoe meer hoe beter en een voorwaarde is dat je open en goed mobiliseerd!

Het is trouwens wel goed dat er tenminste iets gebeurd tegen dit schandalige racistische voorstel van Wilders!
wilders 
rattekruid - 25.08.2009 23:02

obsessie voor wilders

Website: http://www.indymedia.nl/nl/2009/08/61146.shtml
 
Prima idee van de PVV 
Erik - 06.09.2009 17:17

Prima idee van de PVV. Het wordt hoog tijd voor dat onderzoek. Volgens onderzoek van Elsevier kost het 200 miljard. Absurd! En dan heb ik het nog niet eens over de immateriele gevolgen, zoals verloering van wijken en overlast van deze nieuwe-kansen-medelanders.

De actie wil aantonen dat het onderzoek absurd is omdat er meer groepen in de samenleving zijn die extra kosten.
Eén verschil: Deze groepen helpen is of een investering (studenten vinden na hun studie meestal een goede baan en betalen dan veel belasting) of het is een vanzelfsprekendheid (voor ouderen en gehandicapten moet goed gezorgd worden).

De multicul is een keuze van metname de PvdA. Nederlandse ouderen en gehandicapten laat je niet aan hun lot over, mensen die uit niet-westerse landen hier heen komen hoef je niet binnen te laten of kun je terugsturen. Tot nu toe is gekozen van het massaal importeren van deze mensen. Deze dragen (op enkele uitzonderingen na) niets positiefs bij aan de Nederlandse samenleving. Het is dan ook niet vreemd dat de PVV de feiten en kosten op tafel wil. Niets racistisch aan. Het heeft niks met kleur te maken, maar met niet-Nederlandse afkomst. We kunnen namelijk onmogelijk iedereen maar naar Nederland laten komen. Kan praktisch gezien niet.
geinig 
NNmgn - 03.09.2009 15:44

geinig, het geld dat in studiefinanciering omgaat is ongeveer evenveel als de overheid binnen krijgt aan belasting van Coffeeshops..(op wiet zit maar liefst 300% accijns en natuurlijk 19% BTW..)
best grappig dat een genotsmiddel dat niet bovenmatig word gebruikt al zoveel opbrengt voor de overheid. nog grappiger dat wilders zich druk maakt over ongeveer 3 miljard.
geertje moet oppassen.
wow 
nn - 25.08.2009 21:19

wow, wat een goede actie zeg!
keep it up!

(en kondig dit soort acties ook vaker aan, ik zal zeker komen)
Goede actie! 
Kledonas - 26.08.2009 05:51

Een actie zoals deze zou in steden zoals Amsterdam en Utrecht ook aanslaan. Ik hoop dat er meer acties in dit karakter zullen worden georganiseerd!

E-Mail: kledonas@hotmail.com
en het kabinet dan? 
frits - 25.08.2009 20:20

Hè hè, eindelijk eens geen bivakmutsen, wat een verademing! Al vind ik het onderwerp minder boeiend, want zijn het niet de PvdA en CDA die de door AFA middels grappige tekstbordjes aangeduide doelgroepen met 'beleidsmaatregelen' duperen? De PVV schreeuwt maar wat, dat kan geen kwaad.
Sarcasme 
Heinz - 26.08.2009 11:02

@NiNi Sarcasme is niet je sterkste punt, hè?
doel van de demonstratie 
Victor - 31.08.2009 09:14

Het doel van de berekening is het berekenen van de kosten en baten van alle niet-westerse allochtonen, lijkt mij. Daar is niets racistisch aan, je hebt het immers niet over onderscheid tussen rassen.

Voor de volledigheid zou ik graag aanvullingen van mensen krijgen over wat precies de niet-financiële toegevoegde waarde is van deze mensen, die niet in een kosten-batenanalyse naar voren komen. Ongeldige argumenten zijn de keukens van culturen (recepten zouden sowieso via internet binnengekomen zijn) en het arbeid van Polen (financiëel argument).
Stem op Geert! 
Erikanus - 06.09.2009 17:40

Olé Olé Wilders is oké!!!!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.