Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Gezeur over bargroep 
Dinges - 24.03.2009 12:49

ten eerste zijn er een hoop mensen bij het nieuwe social center betrokken. Niet alleen mensen van de bargroep van Vrankrijk.
Op de kraak waren ruim 100 mensen, uit heel Amsterdam en daarbuiten, ook enkele van de grootste criticasters op Vrankrijk.

Ten tweede, die bargroep heeft jarenlang vrijwillig Vrankrijk draaiende gehouden; benefieten georganiseerd, geld ingezameld voor actiegroepen en dergelijke, de hele Vrankrijk verbouwd en vele van ons meerdere leuke avonden bezorgd. En nu zijn ze opeens allemaal persona non grata, terwijl het meerendeel van deze mensen er waarschijnlijk niet eens bij was op 13 september? Hou toch op zeg.

Ondersteun liever dit toffe nieuwe initiatief, en scheer niet alle mensen die daar aan meewerken over één kam.
tsja 
pff - 23.03.2009 23:50

misschien is dingen echt gaan overleggen..
ik kan nu ook wel bij willekeurige postings gaan zeggen dat het dezelfde barploeg als wat dan ook is.. Kom is met bewijs ofzo
Alert - 23.03.2009 21:22

Wees alert, zelfde bargroep als in V!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.