Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Stenen? Amersfoort? 
pp - 22.02.2009 14:37

Voor de duidelijkheid, dit arrestatie nav stenen gaat over de demonstratie in Zoetermeer, niet in Amersfoort? Want ik was de hele dag in Amersfoort, maar die leus, 'Geef Nazi's de Straat Terug, Steen voor Steen' was nergens te horen..
steen voor steen 
nn - 22.02.2009 16:17

@ pp - 22.02.2009 14:37

die leus was zeker regelmatig in Amersfoort te horen, ik heb 'm meerdere malen gehoord ;)
Stenen 
stenengooier?? - 22.02.2009 16:20

Er zijn geen stenen gegooid en niemand die stenen bij zich had. Trucje van de media om wat spanning te creëren in hun verhaal.
stenen 
nn - 22.02.2009 08:26

Ik was erbij, er waren geen mensen die stenen hadden. Dat de media en politie anders denken komt omdat wij de leus "geef de nazis de straat terug, STEEN VOOR STEEN!" gebruiken, omstanders horen dingen over stenen en met een beetje fantasie krijg je dit soort beschuldigingen...
Laat ze niet lopen!  
Pietje Puk - 21.02.2009 04:11

Laat ze niet lopen! Steun Auto's Voor Nazi's. Giro 666, weest mild, geeft gul!

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.