Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Komkommertijd 
Matthijs - 31.08.2008 00:22

Er gebeurt zo weinig in Nederland, dat ook dit op Geenstijl moet. In de komkommertijd verandert een actie met 10 arrestaties in KEIHARDE RELLEN TUSSEN EXTREEMRECHTS EN -LINKS!!! Verder de beste wensen voor de gearresteerden. Gelukkig allemaal weer vrij, als ik het goed begrepen heb.
Vrijheid, mensenrechten 
Michiel - 31.08.2008 09:11

Apart dat onder het artikel vrijheid en mensenrechten staat, en dat het dus onder dat kopje staat. Als het extreem-rechts is, heb je opeens niet meer de vrijheid om te demonstreren, ik dacht dat dat één van de rechten van de mens was?

Is dit weer zoiets van: wij zijn tegen geweld en iedereen die tegen ons is, maken we af?

De tegendemonstranten maken er op deze manier altijd ophef over en komt het in het nieuws. Laat je zoiets met rust en er is niemand die zich er druk om maakt.

Maargoed, dit zal wel onder "onzinnige discussies" vallen. Als het weggehaald wordt is het me wel weer duidelijk wat indymedia is; alleen vrije media als de reactie niet tegen jullie is. En dat zou sneu zijn. Als het blijft staan, netjes..
waar? 
anoniem - 30.08.2008 20:41

waar is het politiebureau waar ze vast zitten?
aantal? 
NN - 30.08.2008 19:32

hoeveel demonstranten zitten er momenteel nog vast?
geenstijl......... 
NN - 31.08.2008 00:09

en de geenstijl kutjes zijn er weer...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.