Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Nederland is schuldig 
Jack - 13.03.2008 23:36

Nederland is wel schuldig omdat de regering de film niet verboden heeft en Wilders nog steeds overheidsbeveiliging krijgt.

De enige beveiliging die hij zou moeten krijgen is de bewaking van de gevangenis waar hij in thuis hoort.

Kabinet heeft zaak op de spits gedreven 
karin - 13.03.2008 23:48

"Helaas doet Geert Wilders nu iets waar wij niet achter kunnen staan. Hij houdt de natie in gijzeling door een film aan te kondigen die nu al, zonder dat iemand de film gezien heeft, haat zaait en conflict oproept", schrijft bovenstaande inzender.

Dat is onjuist, aangezien niet Wilders maar zijn politieke tegenstanders en de media de kwestie aanhangig hebben gemaakt en de afgelopen maanden voor onrust hebben gezorgd. Wilders heeft, met frisse tegenzin, slechts kunnen reageren.

Lees dit commentaar er eens op na:
 http://www.ravagedigitaal.org/2008/wilders13maart/artikel.php
Provocaties 
Verzoek - 14.03.2008 01:24

Kunnen bovenstaande provocaties zonder enige nieuwswaarde svp verwijderd worden, inclusief de intrigrant Jack - 13.03.2008 23:36

Want oproepen tot verbieden van een dom videootje door een overheid is natuurlijk te absurd voor woorden. Echte anarchisten doen zo'n oproep niet.

En dan mag deze aanvulling ook weer weg.
Wilders is not brabant either... 
DBHC - 13.03.2008 23:48

Beetje jammer dat er maar voor twee provincies wordt gesproken, heel nederland heet namelijk the netherlands...
Nederland is rot 
Autonoom - 14.03.2008 07:15

Als goede ontvangers van Staatspropaganda worden alle akties tegen het toenemende racisme in Nederland lekker gericht tegen iemand die geen echte macht heeft. Wilders is een randfiguur mensen, hij is een cartooneske Janmaat van de 21e eeuw. De echte racisten zitten in de regering en de rest van de tweede kamer. Het racistisch uitzetbeleid, terrorisme-hype, het ontnemen van onze vrijheden voor "veiligheid", meer blauw op straat, etc.

Zij zijn het echte gevaar. Laat die blonde freak toch met rust en concentreer je op de echte zaken. Hoe moeilijk het ook blijkbaar is voor aktivisten om niet gevangen te raken in de Staats-opzet van verdeel en heers.

The State gets the poor people fighting each other and not the System.
MAW 
Karel - 14.03.2008 00:51

Met andere woorden : lieve islamitische dictators, legitimeert u gerust nog even vrouwenonderdrukking, barbaarse straffen, terrorisme etc etc. Van ons zult u geen kwaad woord horen. Wij hebben een gezamenlijke vijand, dus u bent onze vriend. Dan knijpen wij wel een oogje dicht en richten we onze pijlen op onze gezamenlijk vijand. Dat is wel zo makkelijk in onze democratie. Die wij ook zo snel mogelijk willen afschaffen zodat net als in u prachtige land alleen welgevallige meningen gehoord worden. Eigenlijk ben ik best wel een beetje jaloers op uw staatsvorm! Maar goed, u begrijpt dat we er alles aan doen om dit in nederland ook voor elkaar te krijgen. Door middel van deze oproep hopen we een begin te maken!!
propaganda 
ik - 14.03.2008 12:04

helemaal mee eens autonoom in het flits nieuws van gisteren vertelden ze dat de islamitische conferentie de vredelievende kant van de islam wou laten zien terwijl je als filmpje mensen nederlandse vlaggen zag verbranden vreemde combinatie vind je ook niet?

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.