Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Insinuaties... 
MM - 24.02.2008 18:01

Op deze manier mag er wel geinsinueerd worden dat er sprake van een complot o.i.d. kan zijn. Onregelmatigheden, tegenstrijdigheden, meerdere mensen bij een aanslag, bedenkingen plaatsen bij zijn invulling van 'activisme', enzovoorts. In gewoon taalgebruik heet het dat er op deze wijze een (mogelijk)complot wordt geinsinueerd. Vind ik het hypocriet dat er dan met duidelijk taalgebruik geen plaats is om uit te gaan zoeken -indien zo- welk complot er dan geweest kan zijn. Wat dat heten dan wel 'vage' complottheorieën.
Nu de bankovervallen nog 
eneR - 25.02.2008 10:41

Goed dat Ravage (als een van de weinig media) aandacht besteedt aan de bomaanslagen die aan Marcel worden toegeschreven. Nu de overvallen nog...

Immers, tot de meest verbazingwekkende aspecten van deze zaak horen toch de redelijk amateuristisch uitgevoerde overvallen die -op de laatste na, en dan nog alleen met dank aan de ouders van Marcel- onopgelost bleven. Hoe is het onderzoek naar deze strafbare feiten verlopen? Welke rechercheurs hebben hier waarom jarenlang liggen slapen? Is er nog een journalist die hier achteraan kan of wil?

Zonder hier direct in complot theorieen te willen vervallen lijkt het hier toch evident dat heel veel schade (aan Louis, aan de maatschappij en aan Marcel) was voorkomen als hij eerder was aangehouden.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.