Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
onzin 
dx - 11.07.2007 22:51

want een onzinnige zaak. politieagenten hebben een openbare functie, dan moet je niet gaan klagen als je af en toe in de krant, op tv of op een website verschijnt. dit maakt voor een rechter geen schijn van kans.
Rechtzaak?! 
kruit - 12.07.2007 20:31

Ja, dit gaat toch wel te ver, of niet dan? Mocht het tot een rechtzaak komen dan ben ik benieuwd hoe ze hiermee weg kunnen komen. Niet dat deze rechtsstaat zo te vertrouwen is, maar dit gaat toch wel te ver. Laat het dus verder even weten welk staartje dit krijgt........
Cameravrees bij politie 
AppletjeQut - 12.07.2007 12:23

Eindelijk: livebeelden van Wim Heitinga!

 http://www.bbrussen.nl/2007/07/08/eindelijk-live-beelden-van-wim-heitinga/

E-Mail: AppletjeQut@yahoo.com
geinig 
Boris Boef - 12.07.2007 18:11

geinig vertalinkje voor geen styl....kan da nie vaker ...:) beetje humor erby lol.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.