Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
nn 
clown - 08.07.2007 12:06

Aangehouden voor wat? Openbare ordeverstoring?
Oei loslopende clowns, gevaarlijk!
hoe is het nu? 
vis - 08.07.2007 15:56

hoe staat het er nu voor met de twee clowns die gister? vannochtend waren opgepakt?
het berichtje staat er ook niet meer op...
info please..
BOOS 
een NEEderlands staatsburger (kots) - 08.07.2007 16:41

"wij eisen dat de overheid zich aan haar eigen regels houdt"
"normaal nederlands staatsburger"

sorrie hoor.. maarreh... de eigen regels van de overheid houden dus in dat mensen voor onbepaalde tijd in vreemdelingenbewaring kunnen worden geplaatst! Staat zo in de wet. In concreto is dat dus regelmatig LANGER DAN EEN JAAR VREEMDELINGEN DETENTIE!!

Dus allereerst: get your facts straight! Afgelopen week hoorde ik van iemand die 15 MAANDEN IN VREEMDELINGENDETENTIE had gezeten. 15 MAANDEN! die is nou bang om over straat te lopen, duikt weg als ie politie ziet.

en dan kom ik ook nog de term "normaal nederlands staatsburger" tegen!

Whatever happened to :"GEEN MENS IS ILLEGAAL!!!"?

dit moet mij ff van hart. plus ik vind het idiooot als mensen naar verhouding meer woedend worden als dit soort shit "normaal nederlands staatsburger"s overkomt, terwijl het de hele tijd zoveel mensen overkomt. zijn dat geen normale mensen? doet het er wat toe of je nederlands staatsburger bent? mag er dan verschil worden gemaakt! NEE! razzia's, mishandeling, steeds meer cellen voor 'vreemdelingenbewaring'? Kunnen we daar 's wat vaker BOOS KWAAD WOEDEND over worden graag?

en niet zo naïef lopen te lullen over de regeltjes van de overheid, die zowiezo een stelletje kriminelen zijn en stelselmatig mensenrechten aan hun nazi laarzen lappen!

meer direkte aktie en ophouden met hielenlikken van burgemeesters en andere politiekers! zelf zou ik graag es wat tijd doorbrengen in kamp zeist om naar buiten te kunnen brengen hoe het er aan toe gaat. heb het wel es geprobeerd om in vd geplaatst te worden, er is me wel es mee gedreigd (ook op paardenveld). doe maar, dacht ik. Helaas lukte het me niet om in vd geplaatst te worden, want ze kwamen erachter wie ik was... grrrr ik word dus echt BOOS BOOS BOOS van dat hypokriete geleuter!
ik kan dus ook geen traan méér laten om een "normaal nederlands staatsburger" die ook es voor een paar daagjes (nog niet eens, want je hebt de luxe om je paspoort te laten brengen) aan de beurt is, in vergelijking met zo'n man die 15 maanden in vd heeft gezeten.

SLOOP DE DEPORTATIEBAJESSEN!!!
Ad bericht 
nn - 07.07.2007 14:45

Stukje AD:  http://www.ad.nl/utrecht/stad/article1488900.ece
A.C.A.B. 
Marinus van der Lubbe - 20.07.2007 20:39

Vaarwel democratie, vaarwel rechtsstaat. Welkom blauwe mannetjes met een gat in je hoofd.

E-Mail: m.vanderlubbe@planet.nl
Website: http://killacopperaday.org
 
Misbruik van bevoegdheid 
David - 08.07.2007 20:45

Het lijkt erop dat de politie hier ernstig over de schreef is gegaan. Een elementair beginsel van de rechtsstaat is geschonden. Ze gebruiken een bevoegdheid waar deze niet voor is bedoeld.

Er is - daar ga ik even van uit - geen reden om de clowns onder het vreemdelingen regime te laten vallen. En toch doen ze het om te intimideren.

Mocht het zo zijn dat het geoorloofd is de vreemdelingen regels toe te passen, louter wanneer iemand zich niet legitimeert, dan deugt de regel niet. Dan is het nog erger. Dan zijn het niet een paar rechtsdienaren die het recht niet begrijpen, en daarom beter ontslagen kunnen worden. Maar zijn de regels gevaarlijk instrumenteel gemaakt. En moeten we eigenlijk niet meer spreken over een rechtsstaat (want dat is misleidend) maar over de politiestaat.
gemeenteraadsvergadering 
NN - 08.07.2007 12:29

Over die gemeenteraadsvergadering in Utrecht: Ah nee he, niet alweer netjes gaan zitten luisteren hoe de politiek de zaken omdraait en verdraait! Hoe onbevredigend dat verliep, weten degenen die bij het politieke café over die fietsdemo waren.

Utrecht is trouwens niet de enige stad waar ze vreemdelingendetentie gebruiken om mensen hun NNstatus te laten opgeven...


racisten! 
nn - 07.07.2007 19:25

Jezus, dat zelfs clowns racistisch kunnen zijn. Er worden godverdomme iedere dag mensen in de VD gezet, en omdat het nu iemand van jullie eigen ras/nationaliteit is, die toevallig wel een paspoort heeft gekregen, is het opeens een probleem. Loop niet zo te zeiken en vecht tegen de racistische staat. En inspreken bij sociaal-democraten? Ja, ze zullen het wel heel vervelend vinden dat hun blanke broeders zo behandeld worden. Goed idee dus.

E-Mail: j.agtvej@yahoo.com
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.