english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Nederland pleegt oorlogsmisdaden
Henk Ruyssenaars - Journalist - correspondent - 23.04.2007 13:46

Er is nooit sprake geweest van een oorlogsverklaring of dreiging. En er is nooit of te nimmer en aan wie dan ook 'n 'oorlogsmandaat' verstrekt om de armste landen ter wereld, Afghanistan en Irak, te bezetten, te plunderen en uit te moorden. Nooit! We zijn schuldig gemaakt aan afgrijselijke oorlogsmisdaden.

ALLEEN DE OORLOGSMISDADIGERS ZÉLF DENKEN NOG DAT ZE KUNNEN WORDEN "VRIJGESPROKEN WEGENS MOORD"

door Henk Ruyssenaars - Journalist - correspondent

FPF - Nederland - 23 April 2007 - En daar stond JP Balkenende op de ambassade van de Verenigde Staten, samen met de - volgens de 'Los Angeles Times' - 'grootste woekeraar van de VS' Arnall* die nu 'ambassadeur' wordt genoemd, te vieren dat de grootste oorlogsmisdadiger van deze en de vorige eeuw, George W. Bush, die dag, de 19e April 2007, tot een 'vriendschapsdag' tussen de VS en Nederland had geproclameerd.* Maar over de Nederlandse oorlogsmisdadige steun en deelname aan de globaal moordende VS junta offensieven werd met geen woord gerept.

"Het is een eigen verantwoordelijkheid van het kabinet. Maar het kabinet moet uiteraard wel verantwoording afleggen." Zo zei de zich 'christen' noemende CDA-premier Jan Peter Balkenende na 'n ministerraad. Maar uitleg geven over de eigen oorlogsmisdadigheid, het volledige gebrek aan medemenselijkheid en fatsoen, of 'n verklaring geven over de eveneens volledig onwettig ''geďnvesteerde'' en dus ontvreemdde miljarden belastinggeld mede via de illegaal ingeschakelde Nederlandse strijdkrachten die met belastinggeld worden betaald - enige uitleg daarover heeft Balkenende c.s. dus nooit verstrekt of zelfs maar willen geven.

Wél wetende dat men als oorlogsmisdadiger schuldig is, maar tegen beter weten in hopende dat men alle weerzinwekkende en onmenselijke oorlogsmisdaden met de mantel der leugens en verdere propaganda kan bedekken. Dat zal niet lukken. Al is het maar omdat het geheugen van de slachtoffers en de vrienden van alle slachtoffers globaal té goed blijkt. Want het is bekend dat deze oorlogsmisdadigers zélf - dikwijls door hun functie - over nóg meer informatie beschikten dan wij, de gewone Internetgebruikers. En ze wisten dus wel degelijk wat er aan de hand was en is. Dus zullen ze ook moeten begrijpen dat de komende tientallen jaren overal ter wereld miljarden mensen nog steeds wraak willen. En die wraak ook zullen nemen als ze de kans schoon zien. Hoe dan ook. Dat de 'Bushes, Blairs en Balkenendes' - en alle andere misdadigers en meelopers van deze oorlogsmachine - hun wraak absoluut niet mogen en zullen ontlopen. En bij veel mensen in veel landen kan deze wraak alleen met bloed worden voldaan.

Vaststaat dus dat men er bij het politieke personeel - inclusief de al even collaborerende en medeschuldige ambtenarij die in België terecht 'bedienden' wordt genoemd, of zoals in Engelstalige landen, de 'civil servants' - volledig van op de hoogte was dat er een permanente massamoord gaande was en is, ten voordele van de economische en hegemonische (en niets anders) belangen van de VS/GB junta en de multinationals die van alle oorlogen en conflicten profiteren. Globaal een afgrijselijke genocide dus, uitgevoerd door - en met de onwettige en onmenselijke medewerking van - de ook al illegaal ingeschakelde NAVO. En wij zijn allemaal medebetalende en medeschuldig gemaakt aan deze oorlogswaanzin. Door ons personeel! Dat schuldige personeel moet toch zondermeer en meteen worden ontslagen, opgepakt en juridisch bestraft worden? Die steunen toch het vermoorden van Godweet hoeveel mensen? Dat kan en mag toch niet? Daar staat toch gevangenisstraf op als men zoiets doet?

Het Nederlandse industrie- en propaganda weekblad Elsevier* dat in dienst van de multinationals vrijwel altijd de roofmoord verdedigt, beschreef de volledig onmenselijke en illegale oorlogsacties eerder zo: "De Nederlandse militairen zullen geheime missies uitvoeren en met Amerikanen en Britten in het grensgebied van Afghanistan en Pakistan jagen op terroristen. Daarbij zullen zij waarschijnlijk oorlogshandelingen uitvoeren." In Elsevier beschrijft een figuur dus zonder enig spoor van compassie het illegaal en met nederlandse miljarden vermoorden van onschuldige mensen voor rekening van de VS junta en haar oorlogsmachine. Om hun multinationale economische belangen te dienen! Hier houdt elke vorm van fatsoen toch op?

BEGRIP NOCH COMPASSIE MET LEVENDE WEZENS

De steun in valse bewoordingen, gestolen geld en propaganda geschriften die sommige vuige opportunisten en lafaards in Nederland en andere landen aan de oorlogsmisdadigers geven - in de hoop er zelf beter van te worden - is 'n schandaal dat amper in woorden is te vatten. Maar voor elk menselijk wezen is dit absoluut onwettig en fatsoensloos en vereist een behoorlijke bestraffing. Dit volledig onwettige en rücksichtslose oorlogsgeweld mag nooit of te nimmer met mensen gebeuren, dat begrijpt iedereen die nog enig werkend verstand heeft. Alleen de humanoďden, de 'mensachtigen' en hun laffe meelopers niet: die willen of kunnen dit niet begrijpen. Zij hebben begrip noch compassie met levende wezens: het is altijd en alleen maar hun eigen doel dat telt.*

Na een aanvankelijk geweigerd z.g. debat in het parlement in Den Haag, dat eerder als 'volksvertegenwoordiging' gold, proberen de hoofdschuldige creaturen in het z.g. 'kabinet' en de 'volksvertegenwoordigers' van Nederland zich nog steeds vrij te pleiten en tevergeefs uit te leggen waarom er - ongewenst en illegaal - toch volledige steun is gegeven aan de oorlogsmisdadige acties van de oorlogszuchtige junta van de Verenigde Staten en Engeland. Er zijn ook ongevraagd en ongewenst belastingmiljarden aan deze oorlogsmisdaden uitgegeven, hetgeen als een van de ergste schandes en vormen van landsverraad in de Nederlandse geschiedenis dient te worden gezien. De criminelen die dit hebben veoorzaakt verdienen zondermeer levenslange gevangenisstraf en er wordt sterk aan gewerkt dat ze dat zullen krijgen. Mét dwangarbeid als het kan.

CRIMINELE WAPENTRANSPORTEN VIA SCHIPHOL

Om nog maar 's even te herinneren aan een schandalig en inhumaan voorbeeld van het misdadige gedrag van het nu geestelijk volledig verziekte en laffe personeel - want er wordt natuurlijk niets over gezegd door de hersenspoelende hermelijnvlooien en het is bovendien te schandalig voor woorden, om over enig fatsoen maar niet meer te spreken - dat met medeweten en goedkeuring van het 'politieke personeel' in Den Haag er voor de zoveelste keer en ook alweer illegaal is meegedaan aan het op een onmenselijke manier uitroeien in de laatste weken van de Israëlische oorlog tegen Libanon door tientallen Amerikaans/Israëlische en onwettige transporten IN OORLOGSTIJD! via Schiphol van ondermeer één miljoen verboden clusterbommen en veel andere wapens en ammunitie door te laten.*

Hoofdschuldigen als premier Balkenende, de onbeschrijfelijke VS-slaaf Jaap de Hoop Scheffer die schuldiger is dan de meesten, de sloof en leugenaar op defensie Henk Kamp, 'politici' zoals Wouter Bos van de SHELL, de uitermate criminele Maxime Verhagen en alle andere volledig onbetrouwbare figuren: allemaal beseffen ze dat ze volgens de letter der wet volledig schuldig zijn aan oorlogsmisdaden, de illegale invasies, bezettingen en de permanente volkerenmoord door de VS junta. Maar ze proberen zich achter een nevel van onwaarheden te verschuilen. Ze proberen door feiten achter te houden of - zoals oorlogsmisdadiger Maxime Verhagen - 'mist' te verspreiden en de wandaden in nevel te hullen. Ze proberen 'zich eruit te liegen' - hetgeen in naam der rechtvaardigheid absoluut nooit getolereerd kan en zal worden.

Alle internationale waarnemers en natuurlijk ook alle 'volksvertegenwoordigers' in het Nederlandse parlement en 'kabinet' weten dat er volgens internationaal recht geen enkel "adequaat volkenrechtelijk mandaat" bestaat dat het eigen oorlogsmisdadige handelen zou kunnen rechtvaardigen en men probeert dus steeds zichzelf aan de verantwoordelijkheid voor de eigen wandaden te onttrekken. Als Nederland een beetje een 'rechtstaat' is zal ze dat niet lukken.

Volgens internationaal maar ook Nederlands recht zijn alle mensen die steun hebben gegeven aan de illegale oorlogen wettelijk strafbaar. Dat geldt dus alle politieke personeel in Den Haag, de 'politici' maar ook hun ambtenaren en vooral de figuren die vroeger zeiden 'journalist' te zijn maar liegende propagandisten blijken te zijn in de sterk gecontroleerde staats- en andere eveneens oorlogshetzende en onbetrouwbare media.*

NOS EN COMMERCIEËLE PROPAGANDA PROLETEN

Deze leugenachtige propaganisten hebben zichzelf, ziel en zaligheid verkocht en zijn daarom de enigen die worden toegelaten in de gedrukte pers, de radio en de leugenachtige TV kanalen. Alle bedriegers die men op TV ziet, de Wittemannen, Trips, Pauwen, de Graafs, de Polak kliek, de controlerende Laroes en allemaal die andere propaganda proleten zijn de laffe en ruggengraatloze Judassen die de feiten hebben verdoezeld. De leugenaars die dagelijks op bevel van de managers en voor de liegende politici alle schendingen van de rechten van ons mensen hebben gerechtvaardigd en zodoende oorlogsmisdaden op grote schaal voor de US/UK junta mogelijk hebben gemaakt. deze leugenachtige en weerzinwekkende kudde van propaganda spreiders is dus uitermate medeschuldig en strafbaar en ze zullen - zodra er weer sprake is van enige rechtvaardigheid in Nederland - hiervoor behoorlijk worden berecht. Medeplichtigheid aan moord gaat ze heel lange gevangenisstraffen opleveren, die laffe landverraders. Net te begrijpen dat hun familie en kennissen ze nog wil zien, dat liegende uitschot.

ANP - ALGEMEEN NEDERLANDSE PROPAGANDA

ANP, het uitermate onbetrouwbare informatiebureau dat sinds jaar en dag eigendom is van het Nederlandse bedrijfsleven (Front: 'Fentener van Vlissingen')beweert dat het 'Kabinet' het mandaat voor militaire actie wil uitleggen, maar de liegende ANP redactie weet dat dit behoort tot de onmogelijkheden: er is nooit over ook maar enig oorlogsmandaat gestemd door de landen die een vertegenwoordiging hebben in wat vroeger de Verenigde Naties was. En dat nu en beschamend onderdeel is van de VS junta's oorlogsmachine.

Er is nooit of te nimmer en aan wie dan ook een oorlogsmandaat verstrekt om de armste landen ter wereld, Afghanistan, Irak of nu weer Iran wederrechtelijk aan te vallen, te bezetten, te plunderen en uit te moorden. Nooit!

Het feit dat de oorlogsmisdaden in het regereerakkoord staan beschreven verergert de situatie alleen maar. Volgens elke door Nederland ondertekende oorlogs- en Folterwetconventie - en de bepalingen van het internationaal recht - is de groep in Nederland die verantwoordelijk is voor het zonder enige vorm van proces bezetten van landen en uitroeien van de medemensen in die landen volledig strafbaar. De conventies van Den Haag en Genčve zijn ook heel duidelijk op dit punt, net zoals de vonnissen van het Neurenberg Oorlogsmisdaden Tribunaal.

DONNER IS DE BETONROT VAN DE RECHTSPRAAK

Juridisch gezien lijdt het geen enkele twijfel dat de verantwoordelijken in Nederland zo snel mogelijk strafrechtelijk vervolgd moeten worden voor hun deelname aan - wat de vorige secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, ook in een interview met de BBC* "de illegale oorlog in Irak" noemde en "deze schending van het Handvest van de Verenigde Naties." Aan deze illegale moordpraktijken op grote schaal zijn dus alle politieke verantwoordelijken schuldig, en ze zullen zich absoluut moeten verantwoorden: maar voor nieuwe, eerlijke en onafhankelijke rechters.

De huidige rechtspraak in Nederland lijdt - zoals Trouw het indertijd beschreef - aan 'betonrot' door kwalijke figuren als Donner en Hirsch Ballin, die karikaturen zijn en een gevaar voor de rechtspraak. Collega rechters beschreven Donner's invloed op de eerlijke rechtspraak als ''even funest als een dijkdoorbraak''.*

VERANTWOORDELIJK IN NEDERLAND

De verantwoordelijken in Nederland zijn de managers van en via het oorlogsindustrie-bedrijfsleven en de hun orders opvolgende volksvertegenwoordiging - die eigenlijk ons mensen die hen betalen tegen dit soort onmenselijkheden zou moeten beschermen maar dat niet doet. Nederland werd nooit angevallen, er is nooit ook maar enige dreiging geweest, er bestaat van geen van die landen een oologsverklaring en de menselijke Nederlander is volgens alle acceptabele opiniepeilingen faliekant tégen deze oorlogen.

Deze periode is weer een pikzwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis, en volksmisleiders zoals Balkenende, Bos van de SHELL, Kok, Bot, Verhagen, Zalm, Bolkestein, Donner etc.: alle verantwoordelijke voor deze oorlogsellende zoals de parlementsleden die er verantwoording voor dragen nét zoals de slaafse militairen die de eisen van het bedrijfsleven opvolgen strafbaar zijn. Ze hebben allemaal willens en wetens meegedaan met het uitroeien van mensen zoals wij, terwijl ze toch kunnen beschikken over nog veel meer informatief materiaal dan U en ik.

Volgens elke menselijke fatsoensnorm zijn allemaal deze figuren waar ter wereld ze ook mogen zijn - voor ruim 100% schuldig aan oorlogsmisdaden en moeten ze absoluut strafrechtelijk worden vervolgd. Zo niet dan zal - net zoals na de Tweede Wereldoorlog - hun mensonterende misdadige gedrag zeer waarschijnlijk gewroken worden tijdens een 'Bijltjesdag' want hun 6 miljard slachtoffers zijn overal. En dat zullen de oorlogsmisdadigers weten.

Goed beschouwd is ook in Nederland iedereen die ertégen is dat wij, onze familie, vrienden en kennissen zonder enige vorm van proces gedood, gevangen gezet of gemarteld mogen worden - iedereen die daar tégen is - is dan logischerwijze ook tégen het hier in Nederland gevoerde wanbeleid dat dit uitmoorden tracht te rechtvaardigen.

Normale mensen met ook maar een greintje fatsoen wil dit soort oorlogsmisdadigers als Bush, Blair, Balkenende c.s. en hun bazen als de Eichmannen van deze tijd berecht zien. Iedereen van deze z.g. 'morele leiders' of voksvertegenwoordigers die het illegale oorlogsgeweld heeft toegestaan of zoals een crimineel als Jaap de Hoop Scheffer of Balkenende zelfs heeft gesteund en bevorderd is schuldig en zal ervoor berecht moeten worden.

Want dat "Gij zult niet doden!" geldt overal nog steeds! Ook voor al die schijnheiligen die zich 'christen' noemen! De allerhoogste tijd dus voor een écht onafhankelijk onderzoek naar allee oorlogsmisdaden.

Want de schuldige oorlogsmisdadigers zullen moeten boeten. En zeker hun propaganda proleten.

ZONDER HEN ZOU DIT NOOIT MOGELIJK ZIJN GEWEEST.


HENK RUYSSENAARS


* APRIL 19, 2007: DUTCH-AMERICAN FRIENDSHIP DAY, 2007 - A PROCLAMATION BY THE PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA: NOW, THEREFORE, I, GEORGE W. BUSH, President of the United States of America, by virtue of the authority vested in me by the Constitution and laws of the United States, do hereby proclaim April 19, 2007, as Dutch-American Friendship Day. I encourage all Americans to celebrate our country's Dutch heritage and the many ways Dutch Americans have strengthened our Nation. - Url.:  http://www.whitehouse.gov/news/releases/2007/04/20070419-7.html

* BUSH: 'SPONSOR VRIEND' EN DAAROM 'VS AMBASSADEUR' ARNALL - DE GROOTSTE WOEKERAAR VAN DE VS - GOOGLE SELECTIE - Url.:  http://tinyurl.com/2l5xxg

* WAAROM JAN PETER BALKENENDE C.S. STRAFRECHTELIJK VERVOLGD MOET WORDEN - Url.: antwerpen.indymedia.org/news/2007/04/6178.php

* ''KABINET'' BEVESTIGT SCHRIFTELIJK: SCHIPHOL GEBRUIKT ALS ILLEGALE DOORVOER VOOR VERBODEN WAPENS NAAR ISRAEL IN EEN ILLEGALE INVASIE VAN LIBANON - Url.:  http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344119.shtml

* ELSEVIER BESCHRIJFT DE SCHANDALIGE NEDERLANDSE DEELNAME AAN ILLEGALE GENOCIDES VOOR REKENING VAN DE VS JUNTA OORLOGSMACHINE - - Url.:  http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/print/asp/artnr/30148/zoeken/ja/index.html

* PROPAGANDA PROLETEN IN DE MEDIA - DE WITTEWASMANNEN - ZIJN OOK STRAFBAAR - Zonder hen zouden alle oorlogen niet mogelijk zijn, ze moeten zwaar worden gestreft. -  http://ovl.indymedia.org/print.php?id=6666&comments=yes

* MEDIAMEGAFONEN EN HERMELIJNVLOOIEN - Url.:  http://antwerpen.indymedia.org/print.php?id=6218

* ANP BERICHT + ''NEDERLANDERS TERECHT BANG VOOR EXTREMISTEN'' - Url.:  http://antwerpen.indymedia.org/news/2007/04/6359.php

* DE EMOTIELOZE, GEVOELSARME, GEESTELIJK ONTHEEMDE PSYCHPOPATEN - THE PSYCHOPATHS - Url.:  http://www.serendipity.li/bush/beyond_insanity.htm

* J. Peeters, plaatsvervangend president van de Amsterdamse rechtbank, heeft er op gewezen dat de rechterlijke macht in Nederland bang ervoor is dat de nieuwe ''terrorismewetgeving'', en vooral acties van justitieminister Donner, die als 'betonrot' wordt omschreven, het fundament van het strafrecht nog verder aantast." - Het artikel - dat door Trouw zélf snel van hun site is gehaald - is hier te vinden - Url.:  http://tinyurl.com/c5jln

* KUNNEN DE HIERVOOR VERANTWOORDELIJKEN ZICH NIET EENS MEER VOORSTELLEN HOE HET IS OM ALS MOEDER EEN BABY TE ZIEN STERVEN DOOR TOEDOEN VAN DERDEN? ALS JE EEN HALF MILJOEN DODE BABIES 'DE JUISTE PRIJS' NOEMT DAN BEN JE GEEN MENS MEER. - Former U.S. PNAC-Secr. of State Madeleine Albright-Korbel, in her comment on the at least HALF A MILLION dead children in Iraq: "WE THINK THE PRICE IS WORTH IT" - On CBS '60 Minutes' - Url.:  http://tinyurl.com/2vmc8

* NEDERLAND EN DE EURORAMP - Url.:  http://antwerpen.indymedia.org/print.php?id=6249

* NET ZOALS NU: Verraders en provocateurs in de Tweede Wereldoorlog - Wikipedia - Verraders en provocateurs tijdens de Tweede Wereldoorlog maar vooral infiltranten vormden een ernstige bedreiging voor het verzet. - Url.:
nl.wikipedia.org/wiki/Verraders_ en_Provocateurs_in_de_Tweede_Wereldoorlog

* WE ZIEN OVERAL IN DE ILLEGAL OORLOGSGEBIEDEN HONDERDDUIZENDEN LIJKEN VAN MENSEN ZOALS U EN IK, DIE ZONDER ENIGE VORM VAN PROCES MEDE DOOR ONZE SCHULD WERDEN EN DAGELIJKS WORDEN VERMOORD. DAT KAN TOCH GEEN FATSOENLIJK MENS GOEDVINDEN? DAT IS TOCH STRAFBAAR? MSNBC - Live Vote: Do you believe President Bush's actions justify impeachment? - Url.:  http://www.msnbc.msn.com/id/10562904/

* BIJLTJESDAG & WRAAK: "People do not forget. They do not forget the death of their fellows, they do not forget torture and mutilation, they do not forget injustice, they do not forget oppression, they do not forget the terrorism of mighty powers. They not only don't forget: they also strike back." - 2005 Jewish Nobel Literature Prize winner Harold Pinter - Url.:  http://tinyurl.com/9cyeq

* Those who first of all start shouting about 'conspiracy theory' and 'paranoďa' or similar, are always the evil INFORMANTS The paid INFILTRATORS which are afraid of being disclosed. They are the real Judas's working for treacherous 'masters' - they are the 'Quislings' that will go to jail - Url.:  http://tinyurl.com/clcjn

* The Nuremberg principles: "Any person who commits an act which constitutes a crime under international law is responsible therefor and liable to punishment." - Url.:  http://tinyurl.com/byurp

* Reference guide to the Geneva Conventions - Url.:  http://www.genevaconventions.org

* The leaked 'Downing Street Memos' expose the criminal lies by war criminals like Bush, Blair, Berlusconi (It.) Balkenende (NL) - their collaborating media and other malignant ilk - Url.:   http://www.downingstreetmemo.com/

* KABINET DENKT EIGEN OORLOGSMISDADEN TE KUNNEN UITLEGGEN - NU.nl - Url.:  http://www.nu.nl/news/1032323/11/Kabinet_zal_mandaat_voor_militaire_actie_uitleggen.html

* FPF-COPYRIGHT NOTICE - In accordance with Title 17 U. S. C. Section 107 - any copyrighted work in this message is distributed by the Foreign Press Foundation under fair use, without profit or payment, to those who have expressed a prior interest in receiving the information. Url.:  http://liimirror.warwick.ac.uk/uscode/17/107.html

* BEROEPSVERBOD EN ACHTERGROND HENK RUYSSENAARS IN HET NEDERLANDS - Url.:  http://tinyurl.com/2betsx

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
 http://tinyurl.com/2yxlyj
The Netherlands
 fpf@chello.nl

-0-










 

Lees meer over: anti-fascisme / racisme G8 globalisering militarisme vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.