Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
godverdomme kinderen 
Amsterdam HardCore - 23.12.2006 17:07

als je dan toch verfbommen gooit doe het dan goed! wat een verspilling van eieren ik hoop dat je ze e3erst hebt opgegeten! voor de volgende keer... maak ze met kaarsvet en grooot dan snap je waarom...


eieren 
kip - 23.12.2006 21:56

Het zijn toch wel biologische vrije uiloop eieren?
bedankt 
renegade master - 24.12.2006 01:43

Dankjewel kreutzfeldt voor het geven van een nuttige hint aan deze mensen, zie ook de hint op de ruis pagina van adam "hardcore" (een van de thuisblijvers neem ik aan want de rest zit nog vast geloof ik)...
Zelf ben ik ook geen vega (jammer he....)maar dat wil nog niet zeggen dat je zomaar 180! eieren moet verspillen aan slechte verfbommen, voor een toch al redelijk weinig zeggende axi. Tja wat dat betreft ontstijgt deze axi het gemiddelde niveau van een rietveld-kraak of -axi (veel kunstzinnig geouwehoer en interesant doenerij, maar wel een slechte voorbereiding en uitvoering) helaas niet......
wat ??? 
peter - 04.01.2007 21:54

ik lees het, ik zie het filmpje en ik snap het nog steeds niet
Pakt dat eens groot aan 
Kreutzfeldt. - 23.12.2006 22:28

Een goede vriend van mij heeft eens een ME-bus roze geverfd met het volgende recept:

"# De 'verfblusser.'
Dit is een brandblusser die omgebouwd is, zodat hij geen blusmateriaal maar verdunde verf blaast. Deze apparaten zijn op zich simpel te maken en erg doeltreffend, maar je ontkomt er nauwelijks aan zelf ook een beetje van kleur te verschieten. Ook hier geldt weer: selektief gebruiken, niet zomaar op iedere malloot van een smeris ofzo richten.
Ga als volgt te werk: Jat ergens een brandblusser van het type dat niet permanent onder druk staat, dus met een draaiknop er bovenop en/of een slagpin die je naar binnen moet slaan. Je vindt ze bijvoorbeeld in intercitytreinen, universiteits- en andere openbare gebouwen. Schroef nu de bovenkant -waar het ventiel en dergelijke zit- er af. Als je voor je hem helemaal los hebt gesis hoort: stoppen! Dan staat het ding namelijk al onder druk en is er niets meer mee aan te vangen (sterker nog: als je hem verder losdraait kan je je handen kwijt zijn. Jat dus bij voorkeur verzegelde blussers).
Heb je de bovenkant er af, dan kun je de drukpatroon uit de fles trekken en ergens veilig weg leggen. Nu schud je het bluspoeder uit de fles, het stuift nogal en irriteert daarbij, dus zet er een stofmasker bij op en gooi het spul direkt in een vuilniszak ofzo. Nu kan je je fles vullen met verdunde verf of andere leuke vloeistoffen. Gooi hem echter nooit helemaal vol: er moet ruimte overblijven voor de drukpatroon en het drijfgas dat daar bij gebruik uitkomt. Boor vervolgens de opening van de spuitmond (dus het eind van de slang waarmee je richt) een beetje uit, om een mooie verfstraal te krijgen in plaats van een niet te richten wolk.
Schroef nu de drukpatroon-met-bovenkant weer in de fles en zet het ding ergens neer waar je er wat aan hebt, maar het niet voor brandblusser aangezien wordt. Het gebruik ervan is hetzelfde als van een brandblusser, allen moet je hem niet op vuurtjes richten (explosiegevaar)."


Recept uit: Kraakhandleiding 96/97
 http://www.squat.net/archiv/nl/kraha9697/kraha9697_h3.html
heel goed 
girt - 23.12.2006 17:35

Sinds wanneer is het verplicht om vega actie te voeren? Inplaats van naar je veganistische navel (of bord) te zitten staren, kun je beter blij zijn dat er wat gebeurd is tegen die idiote rietveld-bobo's die bedacht hebben dat nog meer reclame produceren een of andere discussie zou opwerpen. Te beroerd om te ontwerpen voor actievoerders, en dan dit soort treurige hippigheid met het bedrijfsleven bedenken... Moet er niet een keer een openbare collectieve verforgie (noem het een happening) komen zodat er echt een substantiele hoeveelheid verf over die logo's heen komt?
geen 
renegade master - 23.12.2006 15:59

Goed zo

Erg vega die axi! heel politiekook komen jullie van de rietveld ofzo?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.