Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
point proven 
afa-aatje - 24.12.2006 16:07

en brigade m geeft toevallig een concert volgende week waar ze de zaal eigenaar beloofd hebben geen foute nummers te spelen. volgens de plaatselijke krant kondigt afa............. acties aan. waarom daar wel en voor de goudvishal zo'n whitewash verklaring?
je kan besluiten om geen actie te voeren maar zo'n verklaring ten bate van een concertzaal die duidelijk zijn onderzoek niet goed heeft gedaan stinkt

geen podium voor nazi's!!
pardon 
aafaatje - 24.12.2006 19:23

sorry, ik kan inderdaad niet meer bronnen vinden dan verscheidene extreem rechtse sites and hear-say.
mijn excuses niet goed genoeg gechekt, ik kan ook geen bronnen vinden die het ontkennen.
ik neem mijn laatste opmerking dan tot nader orde ook geheel terug.

de rest van mijn punt blijft staan, varsang is fout genoeg om er een item van te maken en ik vind de reactie van "landelijk" en van de goudvishal nog steeds niet kosjer.

om mijn punt te onderbouwen wou ik dan in plaats van de inmiddels (hopelijk voor eeuwig) ter ziele gegane brigade m graag de o zo a-politieke band "after the fire" aandragen. vraag maar aan de 013 bezoekers van onlangs hoe leuk het was om hun in een concert zaal tegen het lijf te lopen.
'guilty by association' 
AFA - 27.12.2006 21:06

Als dat 'guilty by association' is, dan is HEEL de Kafka website 'guilty by association'!
location 
Fritz - 20.12.2006 20:45

Don't you mean Arnhem?
domme rebellie 
kim - 22.12.2006 17:21

ja dus ? en atari teenage riot zijn weer pro mao en stalin, hoor ik toch ook niemand over zeiken

jullie willen gewoon ergens tegen zijn
. - 22.12.2006 18:47

@AFA:

Vargsang IS Nordisches Blut ( http://www.chroniclesofchaos.com/reviews/albums/2-3349_nordisches_blut_our_banners_will_rise.aspx),

both are solo projects

quite "funny" to see how an antifascist group defends the right extreme band vargsang, obviously only because the concert shall take place in a punk club...

where is the critical debate?
wat een hypocriet gelul 
AFA-Aatje - 23.12.2006 19:26

in elke NSBM (nationaal soscialistische black metal)-catalogus en NSBM-website op het net staat Varsang als NSBM-project omschreven. Aangezien varsang daar nooit afstand van heeft genomen (en NSBM band nordic blud inderdaad een solo project is van precies dezelfde persoon) mag je varsang wel degelijk als NSBM bestempelen.
Het feit dat antifa groepen in het verleden bands om veel minder hebben gelabeld als fout (en in mijns inzien over het algemeen terecht) geeft inderdaad te denken dat hier spraken is van een gevalletje; niet aan onze vriendjes in de goudvishal komen.

als tim mudde (brigade M) morgen een solo concert geeft waar hij belooft geen nazi liedjes te zingen gaan we toch ook de straat op?

geen podium voor nazi's, nergens niet, nooit niet!!!
bron? 
nn - 24.12.2006 16:31

Aan afa-aatje,

Waarop baseer je je mening omtrent het Brigade M verhaal waartegen AFA actie zou voeren? Enkel en alleen op een extreemrechtse bron, namelijk het stormfrontforum! In het witte weekbkad waarnaar word verwezen, staat geen artikel zoals op stormfront word gesuggereerd. Er is geen Brigade M concert, noch een tegenactie. Het is een 'leuk' grapje van extreemrechts waar jij in bent getrapt.

Over het andere onderwerp, de Goudvishal, weet ik niks, maar wanneer je daar je mening op dezelfde manier vormt als bij het Brigade M verhaal, waarvan ik de hoed en de rand ken, dan is je verhaal ongeloofwaardig. Ik zou je wat minder absoluut opstellen over zaken waarvan je niet precies weet waar je het over hebt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.