Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
World Food Day 
Louise - 28.09.2006 15:38

Hallo Dirk, sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, was niet op de hoogte van jouw reactie. Wel wilde ik graag een reactie geven op jouw kritiek. Jammergenoeg kan ik dit niet in een paar zinnen. Maar wil ik wel een introductie geven: Namelijk, dit werk doe ik geheel vrijwillig. Ik vul mijn zakken dus niet. Schuldgevoel zouden mensen al helemaal niet moeten hebben op dit gebied. Met schuldgevoel koop je niets. Hiervoor in de plaats zou ik het woord schuldgevoel willen inruilen voor 'betrokkenheid'. Ik heb mezelf al vaak afvraagd waarom arme landen arm zijn. Ook de stelling die jij hier over arme landen vastlegt hebben ik van verschillende kanten belicht. Gek genoeg kom ik niet tot dezelfde conclusie. Dit kan een verschil van mening zijn, of gewoon een compleet andere visie op het probleem. Maakt niet uit. Ik respecteer de jouwe. Maar even, voordat je in het wildeweg met conclusies en oordelen gaat strooien. Misschien wil je meer weten over mijn visies en kunnen we hier beiden verder op in gaan voordat we onze meningen klaarhebben. Daarom nodig ik je uit om eens contact met me op te nemen. Misschien ben je zo onaardig nog niet zoals je je nu doet voorkomen.

E-Mail: lo.in.salto@gmail.com
Website: http://www.fairfood.org
 
jammer 
dennis - 28.09.2006 15:38

als je fairfood af wil schieten op de negatieve of in jouw ogen nog niet geheel perfecte idealistische opzet of aanpak van de problematiek is dat je recht. Echter, je zou je energie waarschijnlijk eerder besteden aan het zwartmaken van de instellingen die echt fout bezig zijn in alles(zijn er genoeg), als het je inderdaad ging om verbetering van het denken in de westerse wereld. Nu zie ik helaas alleen maar een groot stuk ego in je uitingen naar zoiets als fairfood, de frustatie en domme rebelsheid van een puber die zelf eigenlijk nog het mins snapt van het geheel. Een tekort aan echte intelligente reactie op de kern van de problematiek en aan de juiste adressen. Duidelijk een theoretisch provocerend mens ipv een toevoeging aan de bewustwordingsprocessen van de westerse consument.
jammer.

E-Mail: studiodennis@yahoo.com
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.