Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Pedo's ziek? 
p. - 01.06.2006 11:08

Schattig om te lezen dat deze NN in zijn aanvulling zich opwerpt voor AFA en tegelijkterijd pedo's als zieke personen beschouwt. Veelzeggend. Dacht dat AFA opkwam voor de belangen van minderheden die door de samenleving worden onderdrukt en gediscrimineerd. Kennelijk is NN in zijn aanvulling de mening toegedaan dat er voor pedo's geen plek is in onze samenleving.
Hm 
NN - 01.06.2006 10:47

Dat lijkt me wat kort door de bocht.
Hoe dan ook heeft geheel parlementair rechts zich al geuit tegen de NVD en blijkt uit een peiling dat meer dan 80 procent van de Nederlanders 't ook maar niks vindt.
We zien wel.
links en pedo's 
Pedofielen gaan de politiek in - 01.06.2006 16:00

Ik geloof pas dat de AFA anti pedo Martijn is als ze gaan demonsteren en het kantoor gaan bezetten van martijn en er alles aan doen om Martijn verboden te krijgen.

De PPR (voorloper Groen Links) pleitte openlijk voor legalisering van sex tussen volwassenen en kinderen. En een vroegere PVDA senator is ooit nog veroordeeld voor sex met minderjarige.

Herman Meijer, voorzitter van GroenLinks: ''Wat mij overigens nog wel opvalt is dat de situatie voor pedoseksuelen in de afgelopen vijftien jaar alleen maar verslechterd is. Voor een deel is dat merkwaardig genoeg de keerzijde van de homo-emancipatie. Het werd altijd zo gepresenteerd van 'homo's doen het alleen met elkaar en volwassenen en zeker niet met kinderen'. Nogal wat emancipatoren hebben dat zo voorgesteld, omdat dat nu eenmaal eerder geaccepteerd wordt. Ik heb dat altijd wat vals gevonden. Ik kan ook wel op een knaapje vallen. Men gaat ervan uit dat je met een kind geen erotische verhouding kan hebben, zonder het te benadelen. Kinderen zouden minder verstandig zijn en niet goed duidelijk kunnen maken wat ze wel of niet willen. Onzin. Alle leeftijdsgrenzen moeten gewoon uit de zedelijkheidswetgeving worden geschrapt. Als er geweld wordt gebruikt dan is dat gewoon geweld of misbruik en dan zijn weer genoeg andere wetten om daar iets tegen te doen.'' [...] Ongetwijfeld zal er een aantal zijn dat het nogal griezelig vindt. Daarom wil ik dit punt ook niet aanvoeren op mijn lijstje van 'strijdpunten' waarmee ik mij in de strijd om het lijsttrekkerschap wil gooien. Ik wil hier eerst een brede discussie over aangaan.''

Artikel: De 'blijde boodschap' van Groen Links'er Herman Meijer, door Peter van der Vorst; Gay Krant; 24 juli 1993

*kuch*

Geen wonder dat links en extreem links word gezien als pro pedo, ga maar eens rellen tegen Martijn, dat zijn de echte fascisten.


xx 
NN - 01.06.2006 11:39

Ach kom zeg, ga nou niet dingen die krom zijn recht lopen praten en doen alsof pedofielen hier het slachtoffer zijn. Als er partijen zijn die pleiten voor legalisering van kinderporno, verlaging van de leeftijd waarin men met meerderjarigen seks mag hebben naar de leeftijd van 12, het legaal houden van seks met dieren(en ondertussen nog het lef hebben om te zeggen dat ze voor de rechten en belangen van dieren opkomen) dan vind ik dat je zonder meer mag zeggen dat we te maken hebben met een zieke groepering.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.